Våre avdelinger

Telefon kontor: 47 85 98 44

Barnehagen har to hovedavdelinger, småbarn og storbarn. Småbarnsavdelingen heter Volla, og storbarnsavdelingen består av gruppene Kikut og Storvala. Vi har to hovedbaser, men ønsker å legge til rette for en tredeling i barnehagen, som er nytt f.o.m barnehageåret 2021/2022. Dette for å tilpasse etter barnas behov og utvikling. Vår styrke er samarbeid på tvers av avdelingene, og vi er opptatte av å bygge nære og kjære relasjoner til alle barna i barnehagen, uavhengig av hvilken avdeling man tilhører. 

Volla 902 92 460

Her begynner barna som 1-åringer. Avdelingen er skjermet i en egen del av bygget. Her går barna til de er klare for å starte på storbarnsavdelingen. Denne overgangen jobber vi gradvis med, for å forsikre oss om at overgangen går best mulig for hvert enkelt barn. 

Kikut 902 92 485

Dette er vår mellomgruppe i barnehagen, som tilhører storbarnsavdelingen. Denne gruppen består av barn fra 2-4 år. Kikut holder til på avdelingen med Storvala, men har eget tilpasset opplegg for sin gruppe. 

Storvala 902 92 485

Avdelingen for de største i barnehagen. Her går de som er 4-6 år, og de holder til på samme avdeling som Kikut. På denne gruppen går også våre skolestartere, som har eget skolestarteropplegg gjennom året.